Извини, я твою просьбу не могу удовлетворить. Но ты можешь воспользоваться опцией игнорирования, если тебе что-то неприятно читать.
Напоследок:
Слава Украине! Я знаю, что ты испытываешь зоологическую ненависть по отношению к украинцам. И тебе скорее всего это тоже неприятно читать.
Интересно.. друзья с которыми постоянно тусила Белоника, выкладывают сторис,но её с ними нет ..
Неужели друзья познались в беде?![]()
Last edited by Mr. Nikolson; 03-27-2022 at 12:47 PM.
Кропотливая работа - закрашивать на трофейных российских танках "V" и "Z" и наносить украинскую символику.
Украинские танкисы осваивают около 120 трофеных танков модификаций Т-90А и Т-72Б3.
В то время как Украина потеряла менее 80 танков(российские потери уже 600+)
Танкісти України освоюють російські такни Т-90А та Т-72Б3
Збройні Сили України відновлюють трофейні танки Росії та починають їх освоювати.
Про це повідомляє Мілітарний.
За час війни з Росією Україна захопила різні типи сучасних танків російської модифікації.
Захоплені танки Т-72Б, танки російської модифікації Т-72Б3, Т-90А стають в стрій українського війська.
«Днями ми побували в підрозділі, який вже освоює трофеї. Біля машин з нещодавно зафарбованими літерами “Z” кипить робота», – розповідають волонтери.
Після незначного ремонту та злагодження — танкісти виконуватимуть завдання за призначенням.
Волонтери посилили танкістів планшетами зі спеціальним програмним забезпеченням, найближчими днями готується також поставки зв’язку у підрозділ.
![]()
Російська армія не сильна, Вона просто довга.
Зеленський про F-16: У нас будуть літаки
Bitte seien Sie diszipliniert.
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
|
|
Terms of Service | Privacy Policy |
|