Ты знаешь, за 8 лет жизни в США DCU показал себя единственным безпроблемным банком. Хотя ограничение на отсутсвие отделений заставляет быть также в БОА.
Ты знаешь, за 8 лет жизни в США DCU показал себя единственным безпроблемным банком. Хотя ограничение на отсутсвие отделений заставляет быть также в БОА.
Короче БОА то же скурвился.. требует месячных депозитов суммарно от $2000 /мес иначе башлять им $15 в месяц за этот счёт.
Ну что ж.. отнёс в HR бамажку чтобы убрали БОА из моего пэйчека, перевел бабло на другой счёт, ну и через неделю закорою этот счёт.
The Bank of America Enhanced account is part of a new suite of checking products we recently launched to replace our existing accounts. These new checking products allow you to take advantage of your full relationship with Bank of America and include more options on how you can pay no Monthly Fee.
By now, you should have received a letter explaining these changes. Your day-to-day banking will not change, including your account number, debit card, checks or PIN, as well as your Online Banking password or Bill Pay payee information, if you already have these services. Plus, you will also receive new benefits like multiple checking and savings accounts.
For this new account, you will pay no Monthly Fee when you meet one of the account qualifiers (http://promo.bankofamerica.com/enhan...inder_Enhanced) each statement cycle, otherwise you will pay a $15 Monthly Fee.
когда я закрывал (онлайн) счёт в БОА они меня попросили перевести его в "електроник + атм онли" режим.. тогда не надо ни директ дипозитов нифига.. пользоваться можно только АТМ и онлайн. если я использую теллера, то в тот месяц меня зачаржают $19.. в общем я снял всё бабло, убрал дирек депозиты и оставил его электронным. не фонтан но пусть будет, хотя бы для нотари (это бесплатно)
Нерон, хватит вам девушек пугать (с) Дженни
Он только все время грозит тюрьмой (c) Брюнетко
Раз других кандидатур нет, то буду порицать Нерона. (c) marfa1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
|
|
Terms of Service | Privacy Policy |
|