низавидуйте![]()
низавидуйте![]()
Today is a first day of the rest of your life
я постанул спартакуса призыв на одноклассниках и вот что ему ответили:
здрастуйте шановный спартакус. я галя черевична тысяча девяцот симьдэсят восьмого року народження. я з вамы нэ согласна шо самый вэлыкый грех цэ не впизнаты старого друга децтва бо я щитаю шо самый грэх цэ воспользовавшись моей молодостью и тем шо я была под влиянием алкоголя на нашем выпускном вечере дэ мы вси танцювалы пид кутю з самогоном, соблазнить мэнэ, зробыты мэни дытыну та уйыхаты в амэрыку без алиментов и помощи. сначала я думала шо то был филип сидоух, потом вспомнила шо и перевусло задунайский тоже был во мне вместе с мишаней хрипоногом но, так як любыла я тильки вас то и хлопчык наш цэзарь получывся вылитый вы из кинофильма там дэ спартакуса грае старый мишаня дуглас. будь ласка спартакус прышлытэ мэни грошей на дытыну бо вин вже пишов в пэрший класс а грошэй в мэнэ нэма шоп справыть ёму гарни черевычкы.
А я Спартакуса понимаю. Бывает, что так накатывает! Друзей детства не хочу увидеть (хотя и встречала), а вот из универа... Именно друзей. Друзья детства меня сразу узнавали, здоровались, заговаривали, а я их нет, не узнавала. Такие тётки, дядьки. Одна так прямо бабка. Как их узнаешь?..
для Галынкы Черевычной в мэнэ е що замовыты, у контексти данного опросу.
Малэнький царевыч цезарин не можэ буты моим немовлям, да ще и бэз черевычкыв, бо я просто не знайом ни з якою Галынкою, и узагали я никого нэ соблазняв и дажэ думку таку нэ сыдив и нэ гадав, бо у мэнэ дуже погана памьять, и я очень больной и нещасный, голодный и измучэный нарзаном чоловичэ. Шоб ото мэни хто чоботя, чи шароварив з вышыванкою заслав мижнародною поштою, ото було б вэсилля. Але за данными развидковых радиокеруэмых бджолыных спецьслужб ймэнни Ющенка энд Копыта, я маю рацию на того Хрипонога, чы Сидоуха, бо з самогоном то такэ, уси гришни, алэ пид кутю -- цэ точно йих рук ювэлирна справа.
Алэ на цьому и видкланюся, бо в мэнэ нарзан щэ нэ допытый сумуэ у сторонци. Цьомкаю ваши носы, що бульбою и прошу менэ ото бильше нэ волнуваты по такым накльопам ганьбы.
<щоб ото я продукт самогону так пид кутю пэрэводив, там щоб я здох, та у новых чоботях, алэ цэ не мий почэрк>
Ото воно такэ ж .
пйильмени - извйэнитьэ, нйе падайом. нйету в асортйимйентйэ. (с)тилькы у Львови
чо-та взыграла во мне эта ветка
щас бы махновца какова-нить шмальнул с нагана
иле из максима порубил сотни две
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
|
|
Terms of Service | Privacy Policy |
|