По существу чего? Твоего бохвальства про вершение судеб целых стран? По существу твоих обещаний развода?
А у тебя аватар ТОЖЕ соответствует твоему духу, Птиц.Воробушек с гонором орла
А что, как сорока прилетит?
Все, вопрос с трепом по 10% общеизвестных никому кроме тебя, закрываем. Впредь будь аккуратнее.
А темы Права Наций на Самоопределение вообще тебе советую не касаться. Даже если будешь соскакивать, закатаю, я юркий...
что за тенденция у людей, у которых газ есть, разве что, в кишечнике - вечно упоминать об украинских долгах Газпрому.
Ква́нтова меха́ніка — фундаментальна фізична теорія, що в описі мікроскопічних об'єктів розширює, уточнює і поєднує результати класичної механіки і класичної електродинаміки. Ця теорія є базою для багатьох напрямів фізики та хімії, включаючи фізику твердого тіла, квантову хімію та фізику елементарних частинок. Термін «квантова» (від лат. quantum — «скільки») пов'язаний з дискретними порціями, які теорія присвоює певним фізичним величинам, наприклад, енергії електромагнітної хвилі.
Механіка — наука, що описує рух тіл і відповідні фізичні величини, такі як енергія чи імпульс. Розвиток класичної механіки призвів до значних успіхів у розумінні навколишнього світу, однак вона має свої обмеження. Квантова механіка дає точніші і правдивіші результати для багатьох явищ. Це стосується як явищ мікроскопічного масштабу (тут класична механіка не може пояснити навіть існування стабільного атома), так і деяких макроскопічних явищ, таких як надпровідність, надплинність чи випромінювання абсолютно чорного тіла. Уже впродовж століття існування квантової механіки її передбачення ніколи не були заперечені експериментом. Квантова механіка пояснює принаймні три типи явищ, яких класична механіка та класична електродинаміка не може описати:
квантування деяких фізичних величин;
існування хвильових властивостей у частинок та корпускулярних власивостей у випромінювання, тобто корпускулярно-хвильовий дуалізм;
існування змішаних квантових станів.
ты уже не помнишь свой вопрос Изольде? по существу того, на основании чего идет речь об "особом статусе" Юго-Востока. если не помнишь, я напомню, мне не тяжело - на основании того, что там говорят на родном реально существующем языке в отличие от других областей, где говорят на региональном наречии этого же языка (малоросском) или в единичных случаях на смеси русских и польских слов, называя ее "государственным языком".
Deus quos vult perdere dementat prius (c)
детсад.. хелена-2
Deus quos vult perdere dementat prius (c)
Я таки жду установления азербайджанских автономий на всех овощных рынках столицы. На ТОМ ЖЕ ОСНОВАНИИ.
Я таки надеюсь, что Краснодарский Край объявят украинской автономией на том основании, что там проживало в 30-е годы 90% украинцев. Но даже в результате коммуняцкого беспредела, сегодня там 193 тысячи украинцев, а русских - 4300 тысяч, так что даже сегодня там 4,5% украинцев относительно русских - даешь автономию!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
|
|
Terms of Service | Privacy Policy |
|