PDA

View Full Version : Cobra bites Indian man, man bites wife

In2HiDef
06-13-2017, 09:54 PM
An Indian man was bitten by a venomous snake and then chomped on his wife’s wrist in a cold-blooded attempt to die together, according to a report.

The man, Shankar Rai, was asleep in Birsingpur village when the reptile attacked him, India Today reported.

Upon waking, he realized his condition was worsening and that he’d likely die.
ADVERTISEMENT

“He told me he loved me too much and wanted to die together before grabbing my wrist and sinking his teeth into it,” his wife, Amiri Devi, said. “I allowed him to do it.”

Rai eventually died but his wife survived after being rushed to a hospital.

“The woman could be saved as her treatment began on time. She is safe now,” a doctor said, the news site reported.

Baba_Yaga
06-14-2017, 01:28 AM
An Indian man was bitten by a venomous snake and then chomped on his wife’s wrist in a cold-blooded attempt to die together, according to a report.

The man, Shankar Rai, was asleep in Birsingpur village when the reptile attacked him, India Today reported.

Upon waking, he realized his condition was worsening and that he’d likely die.
ADVERTISEMENT

“He told me he loved me too much and wanted to die together before grabbing my wrist and sinking his teeth into it,” his wife, Amiri Devi, said. “I allowed him to do it.”

Rai eventually died but his wife survived after being rushed to a hospital.

“The woman could be saved as her treatment began on time. She is safe now,” a doctor said, the news site reported.

Полный булшит: У кобры яд в зубах, а у индуса где? Почему его укус ядовит?

Кстати, история напомнила случай когда у нас в округе ходил медведь. Тетка вышла на улицу, увидела его и заорала. На крик выбежал муж, а тетка убежала в дом и заперла дверь, оставив мужа один на один с медведем. Правда медведь сам тетки испугался и удрал.

Quanty
06-14-2017, 09:53 AM
a deep copy&paste post from In2HiDef. as usual.

Sixteen
06-14-2017, 09:59 AM
вот так, я всегда подозревал.
таки бойтесь индусов, у них в зубах ядовитый джиндживитис, можно стать дебилом или умереть после укуса индуса.
его жена не умерла патамушто у нее приобретенный иммунитет, да.

In2HiDef
06-14-2017, 09:19 PM
Полный булшит: У кобры яд в зубах, а у индуса где? Почему его укус ядовит?

Кстати, история напомнила случай когда у нас в округе ходил медведь. Тетка вышла на улицу, увидела его и заорала. На крик выбежал муж, а тетка убежала в дом и заперла дверь, оставив мужа один на один с медведем. Правда медведь сам тетки испугался и удрал.

Вот разница культур -русская женщина скормила мужика медведю, а индуска была готова умереть с мужем.

In2HiDef
06-14-2017, 09:22 PM
a deep copy&paste post from In2HiDef. as usual.

Сколько можно о Рф да о США...Ты недоволен дайверсити, которую я привнес?

Aurbo
06-14-2017, 10:21 PM
Мне неприятно читать вот эти вот ваши намёки ...И,,кроме того,меня там вообще не было...

Baba_Yaga
06-15-2017, 12:30 AM
Вот разница культур -русская женщина скормила мужика медведю, а индуска была готова умереть с мужем.

Почему русская? Американка.

In2HiDef
06-15-2017, 06:50 AM
Почему русская? Американка.

Aaa, сбил с толку твой ник. Mrs.Yaga был бы понятней