PDA

View Full Version : Что делать девушке/женщине, если она получает вот такое письмо:

Naila
10-01-2008, 09:50 AM
Hey Beautiful, I just wanted to do something simple to say I love you and to put that smile I love so much back on your face. I want everyone to know how much you mean to me. Ever since I came in contact with you, I've been flying on Cloud 9 and I have not come down yet.

You are the most beautiful person I know, inside and out and I see that more clearly with each passing day. I love everything about you. You do something to me that no other has, you have made me so happy, the happiest I've ever been. You give me the most amazing feelings inside, the feeling of being in love with you.

I still don't know what I did to be so lucky to have you aruond me, my dream come true... I can't wait to see what the future holds for us.

Это что - так по ушам мужики ездят (типа нашел где-то подходящую цитату и использует направо и налево) или это может быть правдой (то есть случилось то, чего вы так долго ждали, но не верили что это может произойти)?

Расскажите про Облако 9 - что это?

Общение происходило только на ментальном уровне. Вживую никогда не виделись.

bear
10-01-2008, 09:52 AM
copy and paste.. буду ползоватца в будушем

Naila
10-01-2008, 09:53 AM
copy and paste.. буду ползоватца в будушем

Большая просьба, делайте это молча, я знала, что такие ответы будут.

Akela
10-01-2008, 09:56 AM
....Это что - так по ушам мужики ездят (типа нашел где-то подходящую цитату и использует направо и налево) или это может быть правдой (то есть случилось то, чего вы так долго ждали, но не верили что это может произойти)?

Облако 9, так обозначается Облако находящееся между 8-м и 9-м с половиной.

Nabludatel'
10-01-2008, 10:04 AM
[
Хеы Беаутифул, И юст щантед то до сометхинг симпле то саы И лове ёу анд то пут тхат смиле И лове со муч бацк он ёур фаце. И щант еверёне то кнощ хощ муч ёу меан то ме. Евер синце И цаме ин цонтацт щитх ёу, Иьве беен флыинг он Цлоуд 9 анд И хаве нот цоме дощн ыет.

Ёу аре тхе мост беаутифул персон И кнощ, инсиде анд оут анд И сее тхат море цлеарлы щитх еач пассинг даы. И лове еверытхинг абоут ёу. Ёу до сометхинг то ме тхат но отхер хас, ёу хаве маде ме со хаппы, тхе хаппиест Иьве евер беен. Ёу гиве ме тхе мост амазинг феелингс инсиде, тхе феелинг оф беинг ин лове щитх ёу.

И стилл доньт кнощ щхат И дид то бе со луцкы то хаве ёу аруонд ме, мы дреам цоме труе... И цаньт щаит то сее щхат тхе футуре холдс фор ус.

Это что - так по ушам мужики ездят (типа нашел где-то подходящую цитату и использует направо и налево) или это может быть правдой (то есть случилось то, чего вы так долго ждали, но не верили что это может произойти)?

Общение происходило только на ментальном уровне. Вживую никогда не виделись.]
Вот тебе ещё немного переписок:
"Dear xxxxxxx,
One day without you is like one moment without air, like one day without food and a week without water.
One day without you is like a month without sunshine or shelter.
One day without your voice is like a year absent the sound of music, or of birds, or of rain and thunder.
One day without your comfort is a week without sleep, for my heart knows no rest, and my nights give no peace.
One day without your love, and my days are empty of beauty; though I see about me everywhere others whom are called beautiful, none of them compare with your visage as I gaze at your photo.
One day without speaking with you is like years alone in the wilderness or a deserted island; though I may talk with people on the streets, my soul has no communion.
one day week without youis like a year in a prison; though I may come and go as I please, my soul knows no freedom.
One day without you in my life is like no life at all!
I love you forever,
Pierre "

"The longer I am away from you, the greater is my yearning to be with you again. You are my enchanted Princess, and I am your devoted Prince. I cherish any thought of you, prize any memory of you that rises from the depths of my mind, and live for the day when our physical separation will no longer be.
Until that moment arrives, I send to you across

Dear xxxxx,
Hey Beautiful, I just wanted to do something simple to say I love you and to put that smile I love so much back on your face. I want everyone to know how much you mean to me. Ever since you have entered my life, I've been flying on Cloud 9 and I have not come down yet.
I tell you this everyday, but you are the most beautiful person I know, inside and out and I see that more clearly with each passing day. I love everything about you, about us. You do something to me that no other has, you have made me so happy, the happiest I've ever been. You give me the most amazing feelings inside, the feeling of being in love with you.
I still don't know what I did to be so lucky to have you in my life, my dream come true... I am so thankful though. In this short time that we've
been together (chatting and on the phone), we have grown so much and I can't wait to see what the future holds for us. I love you, xxxxx, with all my heart and soul, always and forever!
Love always,
Pierre"

" Dear xxxxxx,
xxxxxxxxx, it should be emphasized that the kind of love existing in our relationship is void of fantasy or a whirlwind romance. If you don't know, my love for you isn't the comparative analysis of "M&B" stories or any other fictional romance. But this is the love that is enveloped with the seal of reality without any shadow of doubt.
Not that there are no other fish in the ocean upon whom I can sling my hook, but who can be like my dear Kelly that loves me with such generosity of heart? I love a heart that meets my own with a grasp that causes some sensation and which only your's can do. I love you not only because of beauty but for your sense of decency, delicacy, kindness and other complementary qualities. I can't help doting on you. Therefore all my gestures of lovetowards you come straight from the bottom of my heart, I swear!
Love always,
Pierre "
http://www.romancescam.com/forum/viewtopic.php?p=52123

Murka1969
10-01-2008, 10:04 AM
Hey Beautiful, I just wanted to do something simple to say I love you and to put that smile I love so much back on your face. I want everyone to know how much you mean to me. Ever since I came in contact with you, I've been flying on Cloud 9 and I have not come down yet.

You are the most beautiful person I know, inside and out and I see that more clearly with each passing day. I love everything about you. You do something to me that no other has, you have made me so happy, the happiest I've ever been. You give me the most amazing feelings inside, the feeling of being in love with you.

I still don't know what I did to be so lucky to have you aruond me, my dream come true... I can't wait to see what the future holds for us.

http://forum.russianamerica.com/f/showthread.php?t=49665

http://www.youtube.com/watch?v=_UvnaV-Hw5Y

Буржуй
10-01-2008, 10:08 AM

Общение происходило только на ментальном уровне. Вживую никогда не виделись. Ever since I came in you, I've been flying on Cloud 9... Like this version much better

came - past participle of to cum

Malishka
10-01-2008, 10:15 AM
Облако 9, так обозначается Облако находящееся между 8-м и 9-м с половиной.
Типа как в Гарре Поттере, станция 9 с половиной?

cosmopolit
10-01-2008, 10:21 AM

Нелечка,
лапшу с ушей надо стряхивать!

Naila
10-01-2008, 10:22 AM
Значит цитата? Не может быть правдой - скорее нет чем да?

До десяти мы считать умеем сами.

Мнения-то какие?

nat123
10-01-2008, 10:24 AM
Может, может.....но скорее надо верить в короткии письма "ай вонт ю"

Malishka
10-01-2008, 10:27 AM
Значит цитата? Не может быть правдой - скорее нет чем да?

До десяти мы считать умеем сами.

Мнения-то какие?
Человек сам это не написал. Это текст уже кем то написанный. Cheezy and cliches in a bad way. IMHO :34:

Fursetka
10-01-2008, 10:28 AM
никогда не виделись даже?
маньяк какоий то, [i would stay away]

Naila
10-01-2008, 10:29 AM
[]
Вот тебе ещё немного переписок:

Да, спасибо - стиль тот самый, похоже.

Nabludatel'
10-01-2008, 10:29 AM
а если это любовь? (c)

Nabludatel'
10-01-2008, 10:30 AM
Да, спасибо - стиль тот самый, похоже.
там не стиль такой же...там одно из писем - твоё письмо, которое ты выставила

aprilneverends
10-01-2008, 10:31 AM
Может, может.....но скорее надо верить в короткии письма "ай вонт ю"

(о, довольно сказал я, а я недавно такое получил

еще я люблю длинные письма ай вонт ю , я потом ими мысленно пользуюсь каждый день расцвечивая своими ответами)

а девятое облако-это наверное седьмое небо

omele
10-01-2008, 10:34 AM
(о, довольно сказал я, а я недавно такое получил

еще я люблю длинные письма ай вонт ю , я потом ими мысленно пользуюсь каждый день расцвечивая своими ответами)

а девятое облако-это наверное седьмое небо
подумaешь ,слегка перепутал с девятым кругом ада )

aprilneverends
10-01-2008, 10:36 AM
немудрено, заметил я, цифры то похожи как

Akela
10-01-2008, 10:36 AM
Типа как в Гарре Поттере, станция 9 с половиной?
9 с половиной недель.
Ранняя стадия беременности.

Naila
10-01-2008, 10:38 AM
там не стиль такой же...там одно из писем - твоё письмо, которое ты выставила

Точно... :D

Выбрала найти на этой странице <I just wanted to do something simple to say I love you > и нашлось, да...

Прелесть какая...:grum:

Akela
10-01-2008, 10:41 AM
Точно... :D

Выбрала найти на этой странице <I just wanted to do something simple to say I love you > и нашлось, да...

Прелесть какая...:grum:
Once upon a time .... would you like to marry me?

Naila
10-01-2008, 10:42 AM

Let me think of, dear?

Malishka
10-01-2008, 10:42 AM
9 с половиной недель.
Ранняя стадия беременности.
Да, мне фильм чего то не понравился. Дикая Орхидея был лучше

Malishka
10-01-2008, 10:43 AM
U are such a traitor. U should be more like Nabludatel'. At least he is being slick :cool:

Akela
10-01-2008, 10:44 AM
Let me think of, dear?

Sure, как говорится, take yor time.

Akela
U are such a traitor. U should be more like Nabludatel'. At least he is being slick :cool:
Who's sick? Nab????

Nabludatel'
Точно... :Д

Прелесть какая...:грум:
тем не менее ето не значит что мужик не испытывает чувств.
Возможно он просто не умеет их выразить, а кроме того ты ж не одна. А всем писать уникальные любовные письма - замучаешься. Кат энд пейст...Кат энд пейст...
Короче, ответь ему письмом Татьяны Онегину "Я вам пишу, чего же боле.." из одноимеённой оперы "Онегин"....и смотри на реакцию.

может ето судьба? (с)

Nabludatel'
10-01-2008, 10:48 AM
мне вот на днях коротко написали "покажи сиськи". Теперь вот думаю...чё делать

Malishka
10-01-2008, 10:50 AM
Покажи сосок на ОДНОЙ цыцке и посмотри что будет

Naila
10-01-2008, 10:51 AM
Да можно закрывать тему. "Вот теперь мы похохочем...":grum:

Потому что у меня на первом месте - по сексуальности мужика - интеллект. И так было всегда...:D

Malishka
10-01-2008, 10:51 AM
Who's sick? Nab????
sLick, sLick, smooooooooooooooooooth, baby, smoooooooooooooooooth :leader: :leader: :leader:

Akela
10-01-2008, 10:55 AM
Выздоравливай! :34:

Akela
10-01-2008, 10:56 AM
sLick, sLick, smooooooooooooooooooth, baby, smoooooooooooooooooth :leader: :leader: :leader:
Скользкий что ли? Slippery When Wet?

Naila
10-01-2008, 10:57 AM
Скользкий что ли? Slippery When Wet?

Ловкий - искуссный...:D

Akela
10-01-2008, 11:01 AM
Ловкий - искуссный...:Д
Это я, да.
Ловкач, искусствовед.

Naila
10-01-2008, 11:28 AM
Это я, да.
Ловкач, искусствовед.

Тот самый "сказочник-злодей", тот что "...жаль что он нявкусный"...? :grum:

http://www.youtube.com/watch?v=OQihLgaJDnk&mode=related&search=

Murka1969
10-01-2008, 11:36 AM
Тот самый "сказочник-злодей", тот что "...жаль что он нявкусный"...? :grum:

http://www.youtube.com/watch?v=OQihLgaJDnk&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=i4XZUFXapdY

Слишком глубоко вдохнули ... теперь нос посинел .....

Sixteen
10-01-2008, 11:44 AM
вы все сборище ниграматных идиётафф. вот што такое клауд найн:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_Nine_(George_Harrison_album)

Дженни
10-01-2008, 11:48 AM
Ничего не делать. Это пикаперы.

Naila
10-01-2008, 11:52 AM
вы все сборище ниграматных идиётафф. вот што такое клауд найн:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_Nine_(George_Harrison_album)

Да, вертелось на уме, что это что-то известное. Чё ж всё сама да сама что ли... Бывает - легче спросить же... Спасибо.:D